Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereDyrlæge i Vildbjerg og Holstebro

Moderne veludstyret dyrehospital

Trehøje Dyrlæger råder over et moderne veludstyret dyrehospital beliggende i Vildbjerg og en satellitklinik i Holstebro. Fælles for begge vores afdelinger er, at vi har fokus på høj faglighed og uddannelse af personalet, samtidig med vi prioriterer, at både dyr og mennesker føler sig godt tilpasse, når de besøger os. 

Vildbjerg

Vi er et stort team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker på dyrehospitalet i Vildbjerg. Her tager vi os af kæledyr og foretager konsultationer, operationer, tandbehandlinger, røntgenundersøgelser, ultralydsscanninger, laboratorieundersøgelser, massagebehandlinger og meget mere. Vores landpraksis, som også har base i Vildbjerg, beskæftiger sig med rådgivning og akutbehandlinger hos kvæg, får og geder.
Du kan læse mere om udvalgte behandlinger under de enkelte dyrearter. 

Holstebro 

På klinikken i Holstebro varetager vi almindelige konsultationer, mindre operationer samt massagebehandlinger. Vi har i 2021 udvidet klinikken fra et konsultationsrum til to.  

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®