Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereTina Kjær

Klinikassistent
Email: mail.tredyr@gmail.com
Telefon: 97131911

Uddannelses-/ansættelses år: Jeg er uddannet landmand i 1997 på Gråsten Landbrugsskole. Har i 10 år arbejdet ved Dyrenes lægehus i Herning, og kom til Trehøje Dyrlægerne i juni 2020. 

Fagområder: Du kan møde mig i skranken, men jeg er også med til at passe på og hjælpe vores indlagte patienter. Har desuden også opgaver indenfor laboratorie samt operations assistance. Jeg kan desuden rigtig godt lide at soignere og klippe både hund og katte, så er det gået i "hår-knuder" - står jeg klar til ar hjælpe med at nå til bunds i det. 

Fritid: Jeg bor på landet, har en del høns i "baghaven" samt heste og katte. Jeg elsker at synge og gå ture i naturen samt læse en god bog. 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®