Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereSusanne Kristiansen

Bogholder

Uddannelses-/ansættelsesår: Oprindelig uddannet revisorassistent med HD-R i 2007. Den 1. september 2013 skiftede jeg branche og blev ansat som bogholder hos Agerfeld Dyreklinik, som i 2014 blev fusioneret med Vildbjerg Dyrlægerne til Trehøje Dyrlæger.

Fagområder: Bogholderi, herunder fakturering, afstemning og opfølgning. Jeg har særlig interesse for udarbejdelse af statistik og analyse.

Fritid: Min fritid bruger jeg sammen med min mand, vores 3 drenge, hunden Karla og vores katte. Vi bor på en kvæggård, så der er altid noget at give sig til og så bruger vi en masse tid på at spille fodbold.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®