Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereSigne Frederiksen

Kvægdyrlæge

Uddannelses-/ansættelses år: Uddannet i 2020 med særlige i kvæg. Jeg har været ansat 6 mdr. i kvægpraksis på Djursland inden jeg blev ansat hos Trehøje Dyrlæger i oktober 2020.

Fagområder: Jeg interesserer mig for sundhedsrådgivning og akutarbejde i kvægbesætninger. Jeg har stor interesse for scanning og reproduktionsarbejde. Desuden er jeg glad for at operere venstresidig løbedrejning med kikkert.

Fritid: Jeg bor i Sjørup med min kæreste Jens og vores hund Berta. Her bruger jeg det meste af min fritid på at passe vores får, høns, kat, hest og have. Da vi bor i en skov, udnytter jeg dette ved at køre mountainbike og gå lange ture med Berta.

 

 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®