Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se merePernille Larsen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelses år: Jeg blev uddannet i efteråret 2020. Gennem hele min uddannelse og praktik har jeg været ansat hos Odder Dyreklinik. 

Jeg blev ansat ved Trehøje Dyrlæger i December 2020, og kunne i januar 2021 kalde mig for autoriseret veterinærsygeplejerske. 

Fagområder: Jeg elsker at dette fag er så bredt, med mange faglige muligheder. Jeg er dog rigtig glad for tænder, ernæring og anæstesi. Mit ønske og mål er at kunne efteruddanne mig inden for et af disse fagområder. 

Fritid: Jeg bor sammen med min kæreste i Vildbjerg, sammen med vores to små mopser, Louie og Mollie. Jeg kan godt lide at være ude i naturen, og bruger desuden meget tid på at styrketræne. Jeg er et rigtig stort familie menneske, så meget af min tid går også på at være sammen med familien og venner. 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®