Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereOle Møller Dittmer

Kvægdyrlæge

Uddannelses-/ansættelsesår:  Jeg blev færdig som dyrlæge i 1992. Har arbejdet i praksis i Ejstrupholm 1994-96 og i Haderup siden 2009 og nu hos Trehøje Dyrlæger efter sammenslutningen i januar 2019. Jeg har været ansat i Fødevarestyrelsen i tiderne indimellem. 

Fagområder:  Jeg interesserer mig især for akutarbejde og sundhedsrådgivning i kvægbesætninger. Jeg arbejder også med fårebesætninger - både mindre og store erhvervsmæssige.

Fritid:  Jeg bruger min fritid sammen med familien og vores golden retriever Sofus. Jeg går lidt på jagt og fisker lidt (for lidt!). 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®