Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereLouise Steiniche

Dyrlæge, smådyr

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet i 2004. Jeg har arbejdet i blandet praksis i 4 år i Salling, hvorefter jeg har arbejdet som smådyrsdyrlæge i 11 år hos Dyrenes Lægehus i Herning. Pr 1. oktober 2019 er jeg fastansat hos Trehøje Dyrlæger.

Fagområder: Jeg er all round dyrlæge når det gælder smådyr/familiedyr. Med særlig interesse for de medicinske patienter, tandbehandlinger og kirurgi.  

Fritid: I min fritid går jeg til dans, nyder at arbejde i haven og opholde mig i naturen. Jeg har et par dejlige katte, Bob og Mr. Cat. Tidligere har jeg også haft hund, og var aktiv til konkurrencer og som hundetræner i DCH. Dette skal selvfølgelig genoptages, når jeg igen får hund.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®