Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereKirstine Jensen

Kvægdyrlæge

Uddannelses-/ansættelsesår: Jeg blev færdiguddannet i april 2014 med speciale i kvæg. Jeg har været ansat i blandet praksis i Allingåbro på Djursland i 2,5 år, hvorefter jeg var på barsel i et år. I marts 2018 blev jeg ansat hos Trehøje Dyrlæger som kvægdyrlæge. Jeg har deltaget i flere kurser omkring yversundhed og goldko-management.

Fagområder: Kvæg; hovedinteresseområder er yversundhed, klovsundhed og fodring. Jeg skrev speciale i samarbejde med SEGES omkring råmælkskvalitet og goldkorationens sammensætning. Opererer løbedrejning med kikkert.

Fritid: Jeg bor på en nedlagt landejendom ved Sjørup sammen med min kæreste, vores to børn og vores labrador. Jeg bruger meget af min fritid med havearbejde, og i vinterhalvåret er jeg aktiv vinterbader.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®