Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereBritta Hedegaard

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelses år:  Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2008 fra Holstebro Dyrehospital. Blev herefter ansat hos Vildbjerg Dyrehospital - nu Trehøje Dyrlæger, hvor jeg har været siden.

Fagområder:  I 2011 har jeg taget en videreuddannelse som dyrlægeeksamineret hundemasse, og har siden gennemført lidt forskellige kurser i blandt andet genoptræning, fysioterapi og akupressur. Desuden har jeg stor interesse for adfærd hos både hund og kat.

Fritid:  Jeg bor på en landejendom ved Nr. Felding sammen med min mand og vores tre skønne børn. Vi leverer en aktiv hverdag, hvor dyr fylder en stor del af vores liv. Jeg elsker træning med vores golden retriever Sif, en tur på hesteryg på vores islænderhest og gåture i skoven med hele familien.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®