Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVi hjælper alle dyr

Hos Trehøje Dyrlæger gør vi en dyd ud af at servicere dyr og mennesker, så de føler sig veltilpasse og har lyst til at komme igen. Vi tager os altid god tid til vores patienter, hvad enten de kommer for at blive vaccineret eller i forbindelse med sygdom.

Vi tilser både kæledyr og produktionsdyr, og da vi er et stort team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker med forskellige fagområder, kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige kompetencer. Ved behov for yderligere udredning eller behandling, som ligger uden for vores særlige, henviser vi gerne til førende specialister inden for området. På den måde kan vi, at netop dette dyr får den bedste behandling.

Vi tilbyder rutinemæssige undersøgelser samt medicinske og kirurgiske behandlinger. Vi har endvidere en mindre butik med salg af foder, plejeprodukter og legetøj til hund og kat.

Vi vejleder gerne i forbindelse med valg af foder og hjælper også gerne til, hvis du har generelle spørgsmål vedrørende dette dyr.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®