Tid til dig og dine dyr

   

   

Operation

I samråd med vores personale planlægges behandlinger og operationer på klinikken i Vildbjerg. Vi tilbyder mange forskellige operationer og behandlinger og giver gerne et prisoverslag.

Skal dit kæledyr i narkose hos os, skal det fastes fra aftenen i forvejen; dvs. ingen mad fra kl. 22.00 aftenen før, men gerne vand. Dit kæledyr skal typisk afleveres hos os kl. 8 om morgenen og kan hentes samme eftermiddag. 

Inden narkose vejes dyret og der udføres en klinisk undersøgelse af bl.a. hjerte, lunger og slimhinder. Alle tilbydes en blodprøve før operation, hvor de organer, der skal bearbejde narkosemedicin, undersøges. Dette er især vigtigt hos ældre og svage eller syge patienter.

Under og efter operationen overvåges dit kæledyr nøje af vores erfarne sygeplejersker, der har div. måleudstyr til hjælp. Ved langt de fleste operationer har vi for ekstra sikkerhed både et drop i blodåren samt en såkaldt tubus (en plastikslange) i luftrøret til ilt.

Ved hjemsendelse bliver der vejledt i den videre pleje derhjemme og tit følger der en skrivelse om samme med. Man er altid mere end velkommen til at kontakte os med, hvis der opstår spørgsmål efterfølgende.