Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereTrehøje Dyrlæger hjælper gerne med sundhedsrådgivning

Vi kører naturligvis til akutte besøg ved både malkekvæg og kødkvæg, både om dagen i almindelig arbejdstid og om natten og i weekenden, når vi har døgnvagt.


Vores telefontid er kl. 7 – 8.30 på hverdage. Derudover svarer klinik-personalet telefonen hele dagen.

Vi laver også rådgivningsbesøg, enten i forbindelse med aktuelle problemer, f.eks. yversundhed, Salmonella, klovlidelser eller reproduktion, eller i forbindelse med rådgivningsaftaler, hvor besøgsfrekvens og andre betingelser er fastlagt i lovgivningen.
Vi synes, det er vigtigt at være opdaterede på den nyeste viden og deltager ofte i efteruddannelse, ERFA-grupper, samt projekter, der kan øge vores viden om aktuelle emner.

 

Vi er med i Dyrlæger&Ko, som består af 27 kvægpraksis og knap 125 kvægdyrlæger fordelt over hele landet. Det giver os mange fordele i forhold til at have gode værktøjer (f.eks. kvartalsrapporten) til brug ved sundhedsrådgivning. Det holder os også opdateret, så vi så nemt som muligt kan overholde den gældende lovgivning.
Læs mere på www.dyrlaegerogko.dk eller på www.facebook.com/dyrlaegerogko

 

 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®